Δελτίο Τύπου

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας « ΔΙΑΥΛΟΣ» Ν. Λακωνίας  σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με αυτό το δελτίο τύπου, θα ήθελε να σας ενημερώσει για τις επιστημονικές δράσεις που, μέχρι στιγμής, είναι προγραμματισμένες  να υλοποιηθούν  για τον  Σεπτέμβριο.

 

Παρέμβαση σε γονείς:

 

Σε συνεργασία με  κ. Λιάρου Ευσταθία, Αντιδήμαρχο του Δ. Ελαφονήσου και  την κ. Αρώνη Αρχοντούλα από τον  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ελαφονήσου, διοργανώνουμε  μια ομιλία ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης προς τους γονείς με τίτλο:  «Ο ρόλος των γονέων στη διαχείριση των αγχογόνων παραγόντων των παιδιών ανά ηλικιακή ομάδα»,  που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Σκηνής του Δημοτικού σχολείου Ελαφονήσου,  την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και  ώρα: 6:00 το απόγευμα, με εισηγήτρια την ψυχολόγο κα Παπαδοπούλου Ιωάννα

 

Παρέμβαση στην Δευτεροβάθμια  Εκπαίδευση:


Σε συνεργασία με τον Δ/ντή του Γυμνασίου Ελαφονήσου κ. Στυβακτά Παναγιώτη, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί, η κα Παπαδοπούλου Ιωάννα, ψυχολόγος, θα πραγματοποιήσει βραχεία βιωματική παρέμβαση, στους μαθητές του Γυμνασίου Ελαφονήσου στη θεματική «Οινοπνευματώδη: Κίνδυνος και Προστασία – Μάθε για το κάπνισμα»