Δελτίο Τύπου

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Ν. Λακωνίας «Δίαυλος» και των εργαζομένων, επιθυμούμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του αείμνηστου κ. Παρασκευά Καλομοίρη.

Ο κ. Καλομοίρης υπήρξε πρωτεργάτης και συντονιστής στην δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης  της Χρήσης των Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Λακωνίας. Στις 15 Ιουνίου του 2004 κατάφερε,  με την βοήθεια αξιόλογων συνεργατών και κυρίως με την προσωπική και τόσο χαρακτηριστική επιμονή του, να  συσταθεί το καταστατικό του Κέντρου Πρόληψης και να ξεκινήσει το ταξίδι του.

Υπήρξε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Διαύλου» από την δημιουργία του έως το 2015, ήτοι 10 ολόκληρα χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, εμείς που εργαστήκαμε στο Κέντρο, θυμόμαστε τον οραματιστή, ιδεολόγο και  ρομαντικό  κ. Παρασκευά να προσπαθεί να επικοινωνήσει την ύπαρξη του Διαύλου ακόμη και στο μικρότερο χωριουδάκι του Νομού μας καθώς και την επιθυμία του να διοργανώνουμε όλο και περισσότερες καινοτόμες δράσεις. Θυμόμαστε ακόμα  τη χαρακτηριστική  προσφώηση προς τους συνεργάτες του «Φίλη», με την οποία πάσχιζε, ώστε οι σχέσεις των εργαζομένων να διέπονται από  σύμπνοια, συναδελφικότητα και συνεργατικότητα.

Ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς για την παρουσία, την προσφορά και το όραμά του, που έγινε και δικό μας, δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσουμε αυτό  που εκείνος άρχισε. Μένει για πάντα στη μνήμη και την καρδιά μας, ελπίζοντας πως από ψηλά θα μας παρακολουθεί και θα νιώθει περήφανος για αυτά που άφησε πίσω του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Σοφία και τις δύο υπέροχες κόρες του Φλώρα και Ουρανία.

Καλό Ταξίδι...