Δελτίο Τύπου

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας « ΔΙΑΥΛΟΣ» Ν. Λακωνίας  σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με αυτό το δελτίο τύπου, θα ήθελε να σας ενημερώσει για τις  επιπλέον  επιστημονικές δράσεις που έχει προγραμματίσει προς υλοποίηση για τον  Μάιο.

 

Παρέμβαση στην Πρωτοβάθμια  Εκπαίδευση:

 

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 το πρωί, η κ. Παπαδοπούλου Ιωάννα  σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό της Β’ τάξης  του Δημοτικού σχολείου Αμυκλών  κ. Παπαδοπούλου Ελένη και την νηπιαγωγό του Νηπιαγωγείου Αμυκλών , θα πραγματοποιήσει μια δίωρη βιωματική ψυχοεκπαίδευση στα νήπια και  στους μαθητές της Β΄ τάξης του Δημοτικού,  στην θεματική: «Αυτογνωσία και Αυτοεκτίμηση».

 

Παρέμβαση σε γονείς:

 

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίαυλος», ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση για την υλοποίηση ομιλίας ενημέρωσης –ευαισθητοποίησης σε γονείς, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου  Δημοτικού σχολείου Σπάρτης, θα πραγματοποιήσει ομιλία  με θέμα: «Τα Όρια στη συμπεριφορά των παιδιών πλάθουν ευτυχισμένα παιδιά-Θέτοντας όρια στην πράξη». Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και  θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 2015 και ώρα: 6:00 το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου, με εισηγήτρια την κ. Καργάκου Κατερίνα.