Δελτίο Τύπου

Η επιστημονική ομάδα του «Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΔΙΑΥΛΟΣ Ν. Λακωνίας» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, στα πλαίσια του  επιστημονικού  του έργου ενημερώνει για την υλοποίηση της  νέων  δράσεων: 

Στα πλαίσια ενημέρωσης της ευρύτερης κοινότητας για θέματα που αφορούν την Πρόληψη, το Επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου συνεχίζοντας  τη συνεργασία του με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Πολιτεία FM, πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 09.00-10.00π.μ.,τη ραδιοφωνική εκπομπή «Κάνε add στη ζωή». Το  θέμα της  εκπομπής ήταν: «Μιλώντας για την Εξάρτηση από ψυχοδραστικές ουσίες». Την εκπομπή παρουσίασε η κα Γκουντούνα Ασπασία, Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ», ενώ  την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, θα αναπτυχθεί το θέμα του καπνίσματος, από την Επιστημονικά Υπεύθυνη και την κα Καργάκου Αικατερίνη, Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου.

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί βραχεία βιωματική παρέμβαση  στους μαθητές Β΄ Τάξης του 2ου Λυκείου, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Κέντρου, με θέμα «Εφηβεία: Αναπτυξιακά και ψυχοκοινωνικά χαρακτηριστικά». Η εν λόγω δράση, γίνεται στα πλαίσια του μαθήματος «Ερευνητική εργασία» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Δούνια Θεοδώρα και  συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού μας και συντονίστριες θα είναι η κα Γκουντούνα Ασπασία, Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονικά Υπεύθυνη και η κα Καργάκου Αικατερίνη, Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου.

No Comments